Erhvervsejendomme i over 100 år

Udlejning af kontorlokaler i København 

Jorcks Ejendomsselskab er specialister i udlejning af kontorlokaler i København. Kontorlokaler der med garanti passer til dine lokalebehov, uanset om du er i markedet efter kontorlokaler i København, som er inddelt i større eller mindre rum og hvis du ønsker fællesfaciliteter og masser af parkeringspladser.  Så har vi de rigtige kontorlokaler til dig og din virksomhed, hvor I kan blive boende i mange år. Og vokser din virksomhed sig for stor til jeres kontorlokaler, så finder vi nemt nogle større kontorlokaler til jer. 

Vi har kunder med meget forskellige ønsker, behov og krav til deres kontorlokaler. Nogle virksomheder søger mindre og andre søger større ledige kontorlokaler i København og nogle lejere foretrækker meget præsentable kontorlokaler, mens andre foretrækker mere rå eller kreative lokaler.

Jorcks Ejendomsselskab - udlejning af kontorlokaler i København

I Jorcks Ejendomsselskab ved vi at alle vores erhvervslejere og øvrige kunder altid forventer en uvildig og seriøs lejerrådgivning, når vi enten forhandler eller rådgiver virksomheder om de helt rigtige kontorlokaler, der tilgodeser alle virksomhedens ønsker, behov og krav langt ud i fremtiden. 

Når vi arbejder med udlejning af kontorlokaler i København, er der ofte tale om kontorlokaler i ejendomme, der ligger i centrum af København og ofte tæt på Strøget på. 

Vi udlejer lyse og fleksible kontorlokaler med meget lidt spildplads. Og flere af vores kontorlokaler i København passer perfekt til den kræsne lejer, der kun vil have de bedste lokaler. Så har du brug for et centralt beliggende og repræsentative kontorlokaler i København, som også er charmerende og fulde af atomosfære og ønsker du samtidig praktiske faciliteter såsom kantine-, møde-, konference og receptionsfaciliteter, så kan du kontakte Jorcks Ejendomsselskab. 

Ledige erhvervslejemål i København 

Jorcks Ejendomsselskab har siden 1904 arbejdet med udlejning af kontorlokaler i København. Og vi leverer markedets bedste service til vores erhvervslejere og alle øvrige kunder og samarbejdspartnere. 

Vi har flere ledige kontorlokaler i København. Vi passer naturligvis godt på vores ejendomme og dit lejemål, fordi vi selv ejer alle ejendommene i vores portefølje.Og fordi vi gerne vil beholde dig som lejer i mange år frem.  

Vi udlejer både de større og de mindre kontorlokaler i København. Og vi har formentlig også ledige kontorlokaler, der passer til din virksomhed. Og vi ved, at du som erhvervslejer gerne vil leje kontorlokaler på favorable og konkurrencedygtige vilkår og det kan du naturligvis også hos Jorcks Ejendomsselskab. 

Jorcks Ejendomsselskab fokuserer på at udleje kontorlokaler i København som fremstår attraktive, stemningsfulde og som altid er flot renoverede. Jorcks Ejendomsselskab udlejer ledige kontorlokaler i København i nogle af byens mest prestigefulde palæejendomme. Disse ejendomme og kontorlokaler er ideelle for de lejere, som ønsker repræsentative erhvervslokaler med nem adgang til offentlig transport og byens mange parkeringshuse. Og samtidig er alle vores kontorlokaler i København ideelle for de virksomheder, som gerne vil bo i et hyggeligt bymiljø med masser af cafeer og butikker i nærområdet.  

Hvem er Jorcks Ejendomsselskab?

Jorcks Ejendomsselskab har siden begyndelsen i 1900-tallet ønsket at være det ejendomsselskab, som erhvervslejerne først tænker på, når de er i markedet efter nye kontorlokaler i København.

Vores ledige strøgejendomme kan oftest bedst beskrives som charmerende ejendomme med en ofte unik historie, som går mange år tilbage. Vi udlejer kontorlokaler i København, som passer perfekt til den kræsne og kvalitetsbevidste lejer, som prioriterer at bo centralt i København og som samtidig ønsker en høj grad af fleksibilitet, når det kommer til indretning og den løbende tilpasning af kontorlokalerne i forhold til virksomhedens udvikling og vækst.   

Jorcks Ejendomsselskab vil rigtig gerne skabe de rette rammer for alle sine lejere. Det mener vi er grundlaget for langvarige kundeforhold, hvor dialogen altid er i fokus. 

Så hvis jeres virksomhed søger et ejendomsselskab, der er specialister i udlejning af kontorlokaler i København, så kontakt Jorcks Ejendomsselskab på tlf. 33 14 47 58, eller sende en e-mail på info@jorck.dk.