Erhvervsejendomme i over 100 år

Udlejning af strøgejendomme i København

Jorcks Ejendomsselskab arbejder professionelt og seriøst med udlejning af strøgejendomme i København. Og vi har ledige erhvervslejemål og ledige erhvervslokaler til leje på Strøget og flere andre af Københavns allermest attraktive og centrale adresser.


Jorcks Ejendomsselskab har altid indretningsvenlige og lyse erhvervslokaler til leje på eller nær ved Strøget i København. Det har vi, fordi flere af vores kunder prioriterer en central placering og erhvervslejemål, som i vid udstrækning tilpasses dine særlige behov og ønsker, uanset om I ønsker en indretning i storrumskontorer eller enkeltmandskontorer og har behov for kantine- og receptionsfaciliteter m.m.

Udlejning af strøgejendomme i København

Jorcks Ejendomsselskab har i mere end 100 år arbejdet professionelt med udlejning af strøgejendomme i København. Det er nemlig det, som vi er allerbedst til.

I Københavns centrum udlejer vi flere ledige erhvervslejemål i vores strøgejendomme. Vi ejer ejendomme på adresser såsom Amagertorv, H.C. Andersens Boulevard, Vester Voldgade og Knabrostræde, samt mange andre eksklusive adresser nær Strøget i København.

Jorcks Ejendomsselskab ejer og udlejer flere strøgejendomme i København. Vi udlejer større såvel som mindre erhvervslokaler til kontor eller butik og har formentlig også erhvervslokaler, der passer til din virksomhed og som I kan leje på favorable lejevilkår i mange år frem.

Jorcks Ejendomsselskab prioriterer udlejning af strøgejendomme i Københavnm som fremstår attraktive, stemningsfulde og flot renoverede. Ofte er der tale udlejning af erhvervslokaler i nogle af Københavns flotteste og mest præsentable palæejendomme, der er oplagte for lejere, som ønsker repræsentative erhvervslokaler med nem adgang til offentlig transport og som samtidig sætter pris på at bo i et hyggeligt bymiljø med masser af cafeer og butikker indenfor gåafstand.  

Hvem er Jorcks Ejendomsselskab?

Jorcks Ejendomsselskab har siden begyndelse af 1900-tallet specialiseret i køb og udlejning af strøgejendomme i København i form af udlejning af 1. klasses ledige erhvervslokaler i indre København.

Mange af vores strøgejendomme og ledige erhvervslejemål i København ligger oftest nær gode offentlige transportmuligheder i form af både busser, tog og metro og omgivet af et varieret butiks- og cafemiljø. Vores ledige strøgejendomme kan bedst beskrives som historiske og charmerende ejendomme, som passer perfekt til den kræsne og kvalitetsbevidste lejer, som gerne vil bo centralt i København, men som samtidig gerne vil have funktionelle og indretningsvenlige erhvervslokaler, som i vid udstrækning kan indrettes lige efter lejeres ønsker, behov og krav til indretning nu og i fremtiden. 

Jorcks Ejendomsselskab fokuserer meget på at skabe de rette betingelser for langsigtede forhold til sine kunder og lejere; forhold hvor dialogen altid er i fokus og målet er, at alle parter altid er tilfredse. 

Så hvis jeres virksomhed leder efter leje til erhverv, så kan man kontakte Jorcks Ejendomsselskab på tlf. 33 14 47 58, eller sende en e-mail på info@jorck.dk.