Erhvervsejendomme i over 100 år
  • H.C. Andersens Boulevard
  • Kristianiagade
1 2
Skindergade 31, 3. sal
Store billeder Kort
Anvendelse:Kontor
Areal:277 m²
Lejepris:kr. 2300 pr. m²
inkl. drift
Book fremvisning

Skindergade 31, 3. sal

Adgang til en af byens bedste tagterrasser med udsigt over hele København - Elevator til lejemålet - Nyetableret kantine i ejendommen

Til overtagelse ultimo 2023/ primo 2024 udlejes dette flotte og meget lyse lejemål i den kendte Jorcks Passage. 

Lejemålet vil inden overtagelsen blive nyistandsat.

Lejemålet er på 277 m² og er beliggende på 3. sal ud mod Skindergade. Herfra er der udsigt til Vor Frue Kirke og Københavns Universitet. Lejemålet er indrettet med stort højloftet storrumskontor med gennemgående lysindfald. Derudover indeholder lejemålet 2 separate møderum/kontorer, 2 toiletter, garderobe og nyt tekøkken etableret i storrumskontoret.

Lejemålet har adgang til en af Københavns bedste tagterrasser med panorama udsigt over hele København. I starten af 2024 vil ejendommens nyetablerede kantine på 4.sal stå klar. Udover ret til at benytte kantinen får man desuden adgang til kantinens 5 mødelokaler samt mulighed for at låne spisesalen med plads til 60-80 personer til f.eks. personalearrangementer, kundearrangementer og lignende udenfor frokosttiden. Når kantinen er etableret vil det medføre en lejestigning, svarende til lejemålets andel af kantinen og mødelokalerne.

Jorcks Passage ligger ca. 400 meter fra både Nørreport Station, Rådhuspladsen Metro og Gammel Strand Metro. Derudover er der kun 500 meter til parkeringshuset på Israels Plads.


Kontakt Kraer erhvervsmægler for nærmere information på tlf. 33 11 25 11.

Har du spørgsmål vedrørende lejemålet?

Skriv til os

Lad os vise dig lejemålet

Udfyld venligst navn og email

Ved at kontakte os accepterer du, at dine oplysninger vil blive gemt i vores backend og CRM-system. Læs mere i vores persondatapolitik.

Kontakt udlejer

Bjarke Bendix Cloos

Bjarke Bendix Cloos

Direktør

Mobil: 51770710