Erhvervsejendomme i over 100 år
  • H.C. Andersens Boulevard
  • Kristianiagade
1 2
Skindergade 31, 1. sal
Store billeder Kort
Anvendelse:Kontor / Showroom
Areal:305 m²
Lejepris:kr. 2300 pr. m²
inkl. drift
Download Prospekt Book fremvisning

Skindergade 31, 1. sal

Flot kontorlejemål i Jorcks Passage med fælles tagterrasse, kantine og mødecenter

Elevator til lejemålet - Adgang til en af byens bedste tagterrasser med udsigt over hele København

Lejemålet vil inden overtagelsen blive totalistandsat med bl.a. nye gulve, nye elinstallationer, nye toiletter og nyt tekøkken.

Lejemålet forventes at stå klar til indflytning den 1. april 2024.

Lejemålet er på 305 m² og er beliggende på 1. sal ud mod Skindergade med udsigt til Vor Frue Kirke. Lejemålet er indrettet med et stort højloftet storrumskontor/showroom med gennemgående lysindfald. Derudover indeholder lejemålet ét separat møderum/kontor, nyt tekøkken/kaffespot, garderobe, 2 toiletter i lejemålet samt 2 toiletter på bagtrappen.

Lejemålet har adgang til en af Københavns bedste tagterrasser med panorama udsigt over hele København. Fra den 1. april 2024 vil ejendommens nyetablerede kantine på 4.sal desuden stå klar. Udover ret til at benytte kantinen får man desuden adgang til kantinens 5 mødelokaler samt mulighed for at låne spisesalen med plads til 60-80 personer til f.eks. personalearrangementer, kundearrangementer og lignende udenfor frokosttiden. Andel af kantinen og mødecenteret er inkluderet i den angivne leje, men der betales for forplejning samt andel af forbrug, rengøring mv. i kantinen/mødecenteret udover lejen.

Jorcks Passage ligger ca. 400 meter fra både Nørreport Station, Rådhuspladsen Metro og Gammel Strand Metro. Derudover er der kun 500 meter til parkeringshuset på Israels Plads.

Kontakt Kraer erhvervsmægler for nærmere information på telefon 33 11 25 11.

Har du spørgsmål vedrørende lejemålet?

Skriv til os

Lad os vise dig lejemålet

Udfyld venligst navn og email

Ved at kontakte os accepterer du, at dine oplysninger vil blive gemt i vores backend og CRM-system. Læs mere i vores persondatapolitik.

Kontakt udlejer

Bjarke Bendix Cloos

Bjarke Bendix Cloos

Direktør

Mobil: 51770710