Erhvervsejendomme i over 100 år
1

Flashbulb Games lokaler på Knabrostræde 3
  • Flashbulb Games lokaler på Knabrostræde 3
  • Flashbulb Games lokaler på Knabrostræde 3

"Jorcks Ejendomsselskab har lige fra første kontakt virket reelle og ærlige og er altid åbne overfor for at gå i dialog med os".

Rune Dittmer, Flashbulb Games

Flashbulb Games er en virksomhed, der udvikler computerspil. Virksomheden, som har 13 medarbejdere, holder til i et charmerende kontorlejemål på 300 m2 i Knabrostræde i centrum af København. Flashbulb Games har én gang tidligere været lejer hos Jorcks Ejendomsselskab, som i sin tid blev anbefalet via deres netværk.

”Vi valgte at fortsætte med Jorcks Ejendomsselskab, som udlejer, fordi de altid optræder professionelt og fordi de fokuserer meget på den personlige dialog med deres lejere. Jorcks Ejendomsselskab har lige fra første kontakt virket reelle og ærlige og er altid åbne overfor for at gå i dialog med os. For os som lejer er det tydeligt at mærke, at de virkelig forstår, hvor vigtige deres lejere er. Lige fra den første kontakt og videre til vores dialog omkring lejevilkår, har Jorcks Ejendomsselskab udvist stor forståelse og ikke mindst en fleksibilitet, som betød, at vi hurtigt kunne flytte ind i vores flot istandsatte kontorlokaler”. Administrerende direktør og medstifter af Flashbulb Games, Rune Dittmer